ryhmis-01

Luontotieto Keiron Oy palvelee maankäytön suunnittelijoita luontoselvityksillä.

Keiron tarjoaa monipuolista osaamista luontotiedon hankintaan, kun sitä tarvitaan kaavoitukseen, erilaisiin rakennushankkeisiin, tai luonnonsuojelualueiden hoitoon. Hallitsemme niin kasvillisuuden kuin eläimistön kartoituksen. Esitämme tulokset havainnollisesti kartoilla. Luontokohteiden arvotus ja toimenpidesuositukset auttavat suunnittelijaa luontotiedon tulkinnassa.

Olemme kehittäneet tehokkaita toimintatapoja ja prosesseja, jotka takaavat asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen. Tätä kokemusta hyödynnämme, kun räätälöimme projektin jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Aina vuodesta 2002.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta toimintasäteemme ulottuu Uudellemaalle, Hämeeseen ja Lounais-Suomeen.

Mikä Keiron?

Nimi Keiron on lähtöisin antiikin mytologiasta, jossa Keiron on rauhaisa kentauri. Kentaurilla miehen yläruumis yhdistyy hevosen kehoon. Kentauri käytti aseenaan jousta. Keiron rakasti luontoa ja tunsi sen läpikotaisin eikä häntä liiemmin kiinnostanut muiden kentaurien suosimat painiottelut tai jousiammunnat.

Keiron on perustettu vuonna 2002 yhden hengen yrityksenä, kun yrittäjä halusi tehdä oman alansa töitä. Yritys on vuosien mittaan laajentunut ja toiminta on vakiintunut saman henkilökunnan ympärille. Nykyään yritys työllistää kaksi henkilöä, joiden lisäksi osaamista täydentää 3-5 projektityöntekijää. Yhteistyökumppaneita ovat mm. maisema-arkkitehdit, kuvittajat ja perinnemaiseman käytännön hoitoon erikoistuneet henkilöt.