Yritys

Luontotieto Keiron Oy

Keironin tarina sai alkunsa yhden biologin intohimosta luontoon ja tarpeesta rakentaa tulevaisuudessa yhä kestävämpää yhteiskuntaa. Yrityksen nimi juontaa juurensa kreikkalaiseen mytologiaan, jossa omaa tietänsä kulkeva kentauri oli nimetty Keironiksi. Kentaurit ovat voimaa uhkuvan hevosen ja miehen yläruumiin muodostamia hahmoja, jotka ampuvat vihollisiaan jousipyssyillä. Keiron oli kiivaista veljistään poiketen rauhaa ja luontoa rakastava olento, joka tutki kasveja ja vähät välitti tappeluista.

Vuosituhannen alun jälkeen toiminta on laajentunut. Yritys työllistää nykyisin ympärivuotisesti kaksi henkilöä ja useita kokeneita kausityöntekijöitä. Tiimissämme on biologeja, pitkän linjan luontoasiantuntijoita ja luontokartoittajia, jotka ovat suorittaneet erikoisammattitutkinnon. Laajassa yhteistyöverkostossamme on muita luontokartoittajia sekä kuvittajia, maisema-arkkitehtejä, puutarhureita ja arboristeja. Toimintasäteemme yltää Helsingistä koko Uudellemaalle lähiseutuineen.

Toimintamme on tehokasta ja työn jälki laadukasta sekä riippumatonta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja usean vuosikymmenen ajalta kertyneellä työkokemuksella.